Andreu Toys

ANDREU Toys a fost fondată în 1973, fiind o companie foarte bine consacrată, prezentă în aproape 100% din piața spaniolă. Urmând strategia de creștere și consolidare într-un ritm constant, acțiunea comercială le-a permis să fie prezenți în peste 30 de țări.

Cei de la Andreu Toys sunt preocupati de folosirea de materii prime ecologice și, din această cauză, printre altele, fac jucării educaționale cu lemn de cauciuc. Nu există defrișări implicate în recoltarea lemnului de cauciuc, deoarece copacii tăiați sunt replantați cu alții noi. Rubberwood este un lemn ecologic, durabil, de înaltă calitate. Iar cartonul și hârtia folosite în ambalajele loe sunt reciclabile, ceea ce reduce și mai mult deșeurile.

Experiența ANDREU Toy cu peste 45 de ani în sectorul jucăriilor asigură, o înțelegere aprofundată a nevoilor și așteptărilor utilizatorilor.

Jucăriile din lemn Andreu Toys sunt concepute pentru a împărtăși cele mai bune momente cu familia și pentru a sprijini copiii mai mici în procesul de învățare și experimentare. Premisă incontestabilă a celor de la Andreu Toys este să devina facilitatori ai învățării prin joc.