Hape

Hape crede că jocul este în ADN-ul fiecărui copil, treaba noastră este doar să-l ghidăm cu blândețe. Jucăriile Hape sunt create pentru a inspira jocul, a învăța și a explora lumea în care trăim.

Istoria Hape începe în 1986 când Peter Handstein pune bazele brandului Hape, împreună cu sora sa, în Germania. Urmărindu-și pasiunea și visul, Peter petrece 30 de ani dezvoltand mica fabrica si magazinul local de jucarii din lemn care il avea. Astăzi Hape este unul dintre cele mai importante branduri de jucării din lemn, recunoscut la nivel mondial.

Hape Toys este lider în proiectarea și fabricarea de jucării și produse educaționale de înaltă calitate, realizate din materiale durabile. Jucăriile Hape sunt proiectate creativ și ecologice, toate fiind testate conform standardelor americane și europene.

Copiii sunt viitorul nostru. Valoarea principală a celor de la Hape este de a servi copiii, iar misiunea lor este să îi ajute să crească și să învețe fericiți. Hape nu numai că face jucării remarcabile, ci construiește și școli. De-a lungul anilor, au construit mai multe școli la nivel global. Hape își îndeplinește angajamentul față de societate, oferind jucării grozave și având grijă de clienții și angajații lor.