Legler

Jucăriile din lemn Legler îndeplinesc nevoia de bază a micutilor de a se juca fericiti și fără limite. Cu designul lor modern și cu experiențe diverse de joacă, acestea oferă copiilor spațiu pentru propria lor lume de idei și ajută la dezvoltarea imaginației și creativității.

Jucării din lemn Legler: Responsabilitate pentru calitate și siguranță, astfel încât copiii să se poată juca fără griji!

Cu mai multe obiective de joacă într-un singur produs, jucariile Legler încurajează copiii să se scufunde adânc în jocul lor și să descopere lucruri noi. De la joc la a privi uluit, de la distracție la învățare – Legler oferă experiențe de joc și de învățare care rămân pe viață!

Jucăriile de la Legler sunt dezvoltate la sediul din nordul Germaniei. Echipa de proiectare găseste întotdeauna amestecul potrivit de distracție și învățare, precum și de design și valoare pentru timpul de joacă.

Cu un design grozav, detalii sofisticate și funcții surprinzătoare, cei de la Legler creeaza jucării prietenoase si sigure pentru copii de toate varstele, incepand cu nou nascutii. Jucariile din lemn Legler sunt robuste și durabile, astfel încât copiii să se poată juca cu ele fără griji.

La Legler sunt efectuate permanent  controale ale calității produselor și sunt respectate toate normele pentru jucării sigure si durabile.