Tender Leaf Toys

Iubește lemnul și joacă-te!

Tender Leaf Toys creaza lumi incitante de jucării imaginative din lemn, care sunt făcute să reziste. Sunt preocupati in permanenta sa dezvolte și să creasca continuu jucariile din lemn, care sunt captivante, distractive și perfecte pentru mâinile mici. Cu jucariile Tender Leaf Toys fiecare copil este încurajat să fie autentic, astfel încât să poată crește cu încredere și să se distreze în același timp!

Toate jucăriile Tender Leaf Toys îndeplinesc standardele de siguranță EN71, ASTM F963 și AS/NZS ISO si sunt testate in permanenta, fiind sigure pentur cei mici.

Jucariile sunt create in Indonezia si se foloseste numai lemn de cauciuc recuperat, un produs secundar al industriei latexului. În plus, pentru fiecare copac recuperat pe care îl folosește, se planteaza unul nou, conducând înainte ciclul de regenerare.

De la lemn brut până la produsul finit, fiecare etapă de producție are loc în aceeași fabrică de familie. Odată ce fiecare jucărie a fost pictată manual, asamblată și verificată, aceasta este ambalată în hârtie și ambalată în carton reciclat, gata sa ajunga in casele copiilor.