Tender Leaf Toys

Iubește lemnul și joacă-te!

Tender Leaf Toys creaza lumi incitante de jucarii din lemn imaginative, care sunt făcute să reziste. Sunt preocupați în permanentă să dezvolte și să crească continuu jucăriile din lemn, care sunt captivante, distractive și perfecte pentru mâinile mici. Cu jucăriile Tender Leaf Toys fiecare copil este încurajat să fie autentic, astfel încât să poată crește cu încredere și să se distreze în același timp!

Toate jucăriile Tender Leaf Toys îndeplinesc standardele de siguranță EN71, ASTM F963 și AȘ/NZS ISO și sunt testate în permanentă, fiind sigure pentru cei mici.

Jucăriile sunt create în Indonezia și se folosește numai lemn de cauciuc recuperat, un produs secundar al industriei latexului. În plus, pentru fiecare copac recuperat pe care îl folosește, se plantează unul nou, conducând înainte ciclul de regenerare.

De la lemn brut până la produsul finit, fiecare etapă de producție are loc în aceeași fabrică de familie. Odată ce fiecare jucărie a fost pictată manual, asamblată și verificată, această este ambalată în hârtie și în carton reciclat, gata să ajungă în casele copiilor.